• Altijd een kadootje bij je bestelling ♡
  • Gratis verzending > € 60,- binnen NL
  • Op verzoek mooi ingepakt
  • Verzendkosten €4,95 binnen NL

LOU JACKY

Bezoek van én aan vrienden, opa’s, oma’s & buren… De wereld lijkt tijdelijk stil te staan. Alles dat voor deze crisis zo vanzelfsprekend was en we nu meer dan ooit waarderen. We sturen natuurlijk appjes en FaceTimen er op los, maar het tastbare ontbreekt. Daarom dus Lou Jacky, recht uit het hart een prachtige kaartenreeks. Een persoonlijk kaartje doet zoveel meer dan je denkt. 

De prachtige tekeningen op de kaarten zijn gemaakt door Maxime Dijks. Door de lieve pasteltinten, zijn ze anders dan alle andere kaartjes. Ze worden gemaakt met aquarelverf en hoe kan het anders: echte make-up. De teksten op de kaartjes vertellen de boodschap die mensen in deze tijd met elkaar willen delen. Niet de standaard teksten, maar lieve boodschappen recht uit het hart.

De persoonlijke boodschap op de kaart bepaal je natuurlijk helemaal zelf. 

Zelf schrijven of laten schrijven

De kaarten zijn uniek én kunnen, als je naar de site gaat van https://loujacky.nl , worden voorzien van een handgeschreven tekst, iets dat écht aankomt. Lou Jacky doet dit persoonlijk geschreven kaartje vervolgens op de post naar degene die jij een hart onder de riem wilt steken.

Daarnaast kan je in onze webshop natuurlijk ook terecht om een van die prachtige kaarten te bestellen om zelf te schrijven en te versturen.

Dus wie ga jij verrassen met een kleine, maar o zo gewaardeerde attentie? Die hardwerkende collega, tante, vriend, vriendin, vader, moeder, opa, oma… Of die buren die je al een tijdje niet hebt gezien? Het maakt niet uit wie, iedereen verdient wat extra liefde thuis!

Het Nationaal Ouderenfonds
Eenzaamheid onder ouderen is al langer een groot probleem in Nederland. Ook deze doelgroep wordt momenteel heel zwaar getroffen. Daarom heeft Lou Jacky besloten om 50% van de opbrengst van deze kaartenreeks te doneren aan het Nationaal Ouderenfonds en zo haar steentje bij te dragen. Samen tegen eenzaamheid!

We doen het… #SAMEN | www.loujacky.nl