• Altijd een kadootje bij je bestelling ♡
  • Gratis verzending > € 60,- binnen NL
  • Op verzoek mooi ingepakt
  • Verzendkosten €4,95 binnen NL

PLANTEN

Planten, wie heeft ze niet. Een plant is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het interieur en dat is niet zo gek, want planten zijn bijvoorbeeld:

Goed voor de gezelligheid

Allereerst zorgen kamerplanten natuurlijk voor een heleboel gezelligheid! Met groene kamerplanten in huis voelt je huis aan als een thuis. Groene kamerplanten hebben het vermogen om dat te doen. Doordat er zoveel verschillende soorten kamerplanten zijn, geeft elke kamerplant weer een andere sfeer. Het leuke is dat je daarmee je eigen interieur zo kan samen stellen als jij leuk vindt.

Goed voor de gezondheid

Een aantal goede functies die de kamerplant van zichzelf heeft, is het zuiveren van de lucht en het verbeteren van de luchtkwaliteit. Dit is steeds belangrijker! Namelijk omdat onze huizen tegenwoordig heel goed geïsoleerd worden, hebben we sneller te maken met droge lucht en te weinig zuurstof.

De kamerplant neemt ook fijnstof op en stoot die niet meer uit. Dat is met name handig als je in een huis woont waar gerookt wordt bijvoorbeeld. Ongezonde lucht kan leiden tot allerlei klachten. Je kunt klachten krijgen door een ongezond binnenklimaat. De klachten voor korte duur verdwijnen meestal wanneer u de ruimte verlaat of als u extra ventileert en lucht. U kunt last krijgen van een droge keel en ogen, hoofdpijn, vermoeidheid, benauwdheid en verstopte neus. Luchtzuiverende planten kunnen bijdragen aan een schonere lucht.

Elke kamerplant produceert zuurstof, maar niet alle kamerplanten hebben een luchtzuiverende werking. Er is een groep kamerplanten waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze bijdragen aan een schonere lucht in huis. Deze planten nemen via hun bladeren schadelijke stoffen op uit de lucht. Vervolgens worden deze stoffen in de plant of de wortel opgeslagen en afgebroken.

Goed voor de concentratie

Tijd om een plekje op je bureau vrij te maken voor een groene kamerplant! Onderzoek toont aan dat planten ons helpen om beter na te denken en beter te concentreren.

Goed voor de ruimte

Kamerplanten hebben ook praktische voordelen. Zo kunnen planten in de woonkamer zorgen voor een afscheiding. Bijvoorbeeld de afscheiding tussen de keuken en de woonkamer. Zet er een mooie planten wand of bak neer en je hebt twee verschillende ruimtes.  Ook zijn planten hele gave eyecatchers in huis. Heb je een lege hoek of kale muur? Zet er een mooie grote plant neer of hang leuke planten voor de muur.

Kortom, een huis kan eigenlijk niet zonder planten!

WIj verkopen ook planten, een heleboel verschillende. Dus ben je op zoek naar die ene plant of wil je je hele huis wat groener, stuur dan even een berichtje via onderstaand formulier waarin je aangeeft wat je wensen zijn en wellicht kunnen wij je helpen je huis wat groener te maken.


Hoe kunnen we je helpen je huis wat groener te maken?