• Altijd een kadootje bij je bestelling ♡
  • Gratis verzending > € 60,- binnen NL
  • Op verzoek mooi ingepakt
  • Verzendkosten €4,95 binnen NL

COFFEE TO GO

HELAAS IS DE COFFEE CORNER OP DIT MOMENT GESLOTEN

TOFF verkoopt naast alle producten in de winkel ook heerlijke Coffee to Go in de serre achter de winkel.

De koffie die geschonken wordt is van Earth Coffee, een van de lekkerste koffie's van Gouda. 

Zo heeft Earth een biologische espressomelange (met EKO keurmerk) op basis van ruwe koffiebonen uit Peru, Nicaragua en Guatemala. De bonen zijn 100% Arabica van de hoogste kwaliteit. Het zijn grotere bonen die meer tijd gehad hebben om te rijpen en hierdoor beter en voller van smaak zijn.

En er is natuurlijk een lungomelange, deze betreft een biologische koffiemelange, waarvan de ruwe koffiebonen afkomstig zijn van het Afrikaanse land Ethiopië en het Zuid - Amerikaanse land Colombia. Deze biologische koffie is vol van smaak met nuances van cacao en is daarbij notig in de afdronk. Tot slot is deze melange voornamelijk geschikt voor lungo als koffiespecialiteit.

Op deze foto's zie je de prachtige tuin die achter de winkel verstopt ligt. Zodra het weer mag en de temperatuur weer omhoog gaat, kan je je koffie weer in de tuin opdrinken, tot die tijd is er alleen Coffee to Go. Of er straks, als er weer wat meer mag, een uitgebreidere kaart komt, dat bekijken we op een later tijdstip, eerst maar even afwachten welke kant corona op gaat.