• Altijd een kadootje bij je bestelling ♡
  • Gratis verzending > € 60,- binnen NL
  • Op verzoek mooi ingepakt
  • Verzendkosten €4,95 binnen NL

OVER TOFF

TOFF concept is een van de leukste winkels van Gouda. Het is een winkel waar je terecht kan voor de leukste kadootjes en sinds eind oktober voor prachtige meubels en woonaccessoires. Ook voor een heerlijke Coffee to Go, Stylingadvies of een gezellig praatje ben je hier aan het juiste adres.

TOFF heeft een huiselijke uitstraling, een winkel waar menigeen zich thuis voelt en waar je heerlijk rond kan neuzen zonder het gevoel te hebben haast te moeten maken. Buiten dat is TOFF ook een prachtige locatie die een hoop inspiratie geeft, een plek waar je door net even anders te kijken weer nieuwe inzichten krijgt om thuis mee aan de slag te gaan.

Maar TOFF is nog meer, TOFF is een droom die is uitgekomen en die elke dag mooier en beter wordt dan de dag ervoor. TOFF is een passie!

Mijn passie om precies te zijn en voor degenen die mij nog niet kennen, ik ben Steph.

Ik ben 50 jaar, heb 2 prachtige dochters, 2 honden en net als velen van jullie heb ik heel lang de droom gehad iets voor mezelf te beginnen. Een aantal jaar geleden was het dan eindelijk zover, van een jaar lang plannen maken en dingen uitzoeken tot de sleutel en gewoon mijn eigen winkel starten, TOFF concept.

Trots als een pauw! Er is geen dag dat ik het gevoel heb naar mijn werk te gaan, TOFF is gewoon mijn tweede thuis, heerlijk vind ik het!

Ik hoop dat jullie je weg hebben weten te vinden hier op de website, maar nog veel liever hoop ik jullie natuurlijk snel weer in de winkel te zien!

Liefs,

Steph.